Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies. Více informacíSouhlasím
Zpět do kategorie: Aktuality

2.-4.3.2023

Ve středu 1. března dojela výprava složená z Kačky, Ondry a Head Coache Romana do Albrechtic. Ubytovaní jsme byli v příjemném apartmá Jako doma.
Druhý den nás na obřím slalomu uvítal ledový svah, na který jsme naštěstí měli připravené lyže. Nejlíp si s tratí poradila Kačka, která do cíle dojela 21. z 49. s ohodnocením 199 bodů. Ondru zradila kondiční nepřipravenost a v druhém kole vypadl několik bran před cílem. 
Na druhý závod jsme už měli více zkušeností a byla na nás vidět připravenost a odhodlání poprat se s náročnými ledovými podmínkami místní trati. Kačka zajela podobný výsledek jako první den a zařadila se na 32. místo. Ondra zajel slušné první kolo, ale v druhém kole zaspal v druhé bráně, kde spadl na bok. Avšak měl v sobě dostatek sil a houževnatosti a zvládl se do závodu rychle vrátit. Toto pochybení ho stálo několik vteřin a musel se spokojit s 47. místem ze 70. 
Po závodech jsme ještě měli čas na objevování krás Jizerských hor. Vyrazili jsme do muzea dramatika, básníka, hudebníka, učitele, cestovatele, filozofa, vynálezce, vědce, kriminalisty a sportovce Járy Cimrmana. 
V sobotu na nás čekala opět velmi ledová trať, tentokrát v disciplíně slalomu. Lyže jsme měli pořádně nabroušené, ale bohužel to na dojetí nestačilo. Ondra, oslabený jakousi zákeřnou nemocí, po tvrdém boji s tratí nezvládl dokončit první kolo a šel odpočívat na ubytování, zatímco Kačka šla do boje. Tento boj pro ní bohužel dopadl asi tak jako pro Napoleona bitva u Waterloo - neúspěšně. Po drtivém neúspěchu ze slalomu se naše výprava rozhodla zkusit raději zabodovat na LPV ve Velkém Meziříčí. A tak jsme se s Albrechticemi rozloučili lidovým rčením: "Albrechtice nikdy více, radši kulku do palice." a vyrazili domů. 

(OP)

kondiční tréninky žáků budou následovně:

ČTVRTEK 16.30-18.00 v areálu VUT Pod Palackého vrchem

NEDĚLE začátek cca 17.30- 19.00, místo dle domluvy

kondiční tréninky myšáků budou následovně:

ČTVRTEK 16.30-18.00 na VUT (Palačáku).

NEDĚLE na VUT -Začátek v 17hodin, konec v 18:30, tyto tréninky se konají tehdy, jsou-li vypsány v sekci "kalendář akcí" a je potřeba se přihlásit na webovkách nejpozději v pátek večer. 

katalogy jsou v sekci dokumenty, případně zde

cenníky byli zaslány mailem

DEADLINY:

31.3. na všechny produkty

aktuálni stav je v sekci výsledky (2018/2019)
kontakt

SKI KLUB JUNIOR BRNO z.s.
Palackého třída 186, 61200 Brno
http://www.skiklubjuniorbrno.cz/
IČO: 64331270
předseda

Roman Keznikl tel: 777 069 069
E-mail: rk@rkak.cz